Магніти для гель лаку: які існують та як обрати найкращий

 

Магніти для гель лаку: які існують та як обрати найкращийКотяче око — це привабливий, унікальний і трохи містичний дизайн нігтів, який повертається в тренди. Якщо у вас є вдома лампа, спеціальний гель-лак та магніт, то його можна відтворити навіть самостійно. Але оскільки магніти для гель лаку бувають різні, потрібно розібратися в їх відмінностях та обрати відвідний.

Види магнітів

Сьогодні на ринку є різні інструменти. Тому, щоб створити точний візерунок з металевого лаку варто вивчити усі доступні варіанти та їх особливості:

  • прямокутні. Використовуючи такі магніти можна створити прості й водночас цікаві візерунки. Вони підходять для створення прямих ліній по діагоналі, боках або по центру пластини;
  • бруски. З їх допомогою можна додати зигзаги. Для цього два магніти потрібно розмістити в перпендикулярному положенні;
  • круглі. Їх вибирають для створення кругів, півкругів, хвилі або інших округлих візерунків;
  • гібридні. Деякі магніти поєднують дві форми: з одного боку вони прямокутні, а з іншого — круглі;
  • у вигляді ручки. Ці інструменти допомагають створити надзвичайно тонкі лінії й корисні для новачків. Цю магнітну ручку тримають перпендикулярно до пластини. На кінці є точка або кулька, тому за допомогою цього інструменту можна створити складні візерунки, наприклад, квіти.

Кожен вид магніта має свої унікальні переваги і застосування. Вибір між магнітом і магнітною ручкою залежить від вашого досвіду та потреби у складних візерунках.

Магніти для гель лаку: які існують та як обрати найкращий

Критерії вибору інструмента

При виборі магніта для манікюру важливо звертати увагу на його форму, розміри та силу. Якщо ви хочете створювати незвичайні дизайни, краще обрати неодимові магніти. Вони мають велику силу щеплення й можуть мати різноманітну форму (їх роблять у вигляді шайби, квадрату, прямокутника, призми).

Якщо вам потрібен круглий магніт, то варто обирати варіант з діаметром 20 мм. Він відмінно підійде для створення френча — достатньо піднести магніт до самого краю нігтя. А якщо нанести лак й піднести його до основи нігтя, то вийде зворотній френч. Чим вища сила магніту буде, тим швидше буде формуватись потрібний рисунок і тим вище буде якість дизайну. Тому це також варто враховувати.

Коли ви зможе визначитися з видом магніту та його формою, варто пошукати варіанти для купівлі саме в інтернеті. Тут найбільший вибір інструментів, аніж у звичайних магазинах. До того ж, ви зможете робити вибір не поспішаючи й детально вивчивши усі характеристики товарів.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Самые распространенные ошибки, которые женщины чаще всего совершают во время домашнего педикюра

Сб Июн 29 , 2024
Не доверяете нейл-мастерам и предпочитаете делать педикюр исключительно в домашних условиях? Тогда точно должны знать об этих 6 вещах, которые сделают вашим ножкам только хуже . Не хотите, чтобы домашний педикюр обернулся проблемами, которые потом придется решать на приемах у врача-пола? Тогда запомните самые распространенные ошибки, которые мы все по неосторожности […]