Донорство яйцеклітин: що слід знати?

Донорство яйцеклітин: що слід знати?

Останнім часом стає все більш популярним донорство яйцеклітини. З її допомогою здійснюється штучне запліднення і жінки, які не можуть самі мати дітей, отримують можливість виносити та народити дитину. Але при цьому не всі жінки знають, що собою являє сама процедура забору яйцеклітини. Тому перед тим, як скористатися цією послугою або стати донором, слід завітати на сайт https://donorslife.com/djakuju-donor/ та ознайомитися з особливостями цієї процедури.

Особливості

По суті, донорство яйцеклітини – це спеціальний процес, суть якого полягає у добровільному наданні власної яйцеклітини. Скористатися нею зможе кожна жінка, яка з певних причин не може стати матір’ю.

Для того, щоб стати донором яйцеклітини, жінка повинна відповідати декільком вимогам:

  1. Приємна зовнішність та відповідний вік. Вік – 18-29 років, вага – не більше 80 кг, зріст – не менше 1,58 м.
  2. Ретельна перевірка психічного стану. Довідка, що підтверджує це, має бути видана відповідним медзакладом.
  3. Не має бути спадкових захворювань.
  4. У жінки в наявності має бути не менше однієї здорової дитини.
  5. Не повинно бути шкідливих навичок (алкогольні напої, наркотичні речовини, сигарети).

Додатково виконується перевірка на наявність медичних протипоказань, які стосуються донорства яйцеклітин.

Як стати донором яйцеклітин?

Щоб взяти участь у даній програмі, виконується кілька основних етапів.

  1. Попередньо варто записатись на консультацію, а також на особисте відвідування лікаря. Потім обов’язково дівчина здає аналізи, а також відвідує гінеколога. Додатково залучається персональний координатор, який контролюватиме весь процес.
  2. Проведення медичного обстеження і навіть стимуляції. Щоб зрозуміти, чи зможе дівчина стати донором, професіонали проводять ретельну діагностику, обстеження, додаткові маніпуляції. Все це дозволить отримати найбільш точну та детальну інформацію.
  3. Забір матеріалу. Як тільки стимуляція овуляції буде завершена, виконується така процедура, як овуляція та забір ооцитів. Усі дії здійснюються відповідно до медичних рекомендацій та правил. Обов’язково виконується контроль за допомогою УЗД.

Донорство яйцеклітин: що слід знати?

Як проходить процедура

Для того, щоб виконати процедуру стимуляції, використовуються спеціально підготовлені та сертифіковані препарати. Це дає можливість як стимулювати зростання яйцеклітин, так і прискорити їх дозрівання. Щоб розуміти, чи досягли яйцеклітини необхідного розміру, фахівці кожні кілька днів проводять УЗД.

Як тільки яйцеклітини повністю дозріють, можна переходити до забору матеріалів. Ця процедура вважається повністю безпечною. Для її проведення використовується загальний наркоз.

Процедура пункції займає трохи більше 10-15 хвилин. Після того, як цей процес буде завершено, жінка ще деякий час проводить у клініці, щоб впевнитися, що все пройшло добре. Після цього вона може вирушати додому.

Донорство яйцеклітин — це унікальна процедура, яка дає можливість практично кожній жінці стати матір’ю. Це особливо важливо, якщо жінка має генетичні захворювання.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Закусочные рулеты из слоеного теста с курицей

Чт Янв 20 , 2022
Маленькие, вкусные и хрустящие рулетики украсят любой стол. Ингредиенты Слоеное тесто — 500 грамм Отварная курица — 200 грамм Сыр — 50 Грамм Лук — 1 Штука Масло сливочное — 1 ст. ложка Майонез — 3 ст. ложки Зелень, специи — по вкусу Чеснок — 1-2 зубчика Способ приготовления Тесто […]