Якісні та надійні ДВП: продаж у Львові

Якісні та надійні ДВП: продаж у Львові

Деревоволокнисті плити завдяки своїм характеристикам стійкого до різних впливів і бюджетного матеріалу мають широкий спектр застосування. Але для того, щоб сама плита чи вироби з неї прослужили вам довго без втрати своїх властивостей, перш ніж купити ДВП у Львові, потрібно правильно її підібрати за всіма параметрами і знайти надійну компанію-виробника. Ми підготували кілька порад, на що варто звернути увагу перед купівлею ДВП.

Які бувають види ДВП

ДВП-плити розрізняють за способом виготовлення та щільністю матеріалу, які безпосередньо впливають на його характеристики і можливі способи використання. За першим критерієм ДВП бувають мокрого і сухого способу виробництва.

  • виготовлені мокрим способом панелі є більш вологостійкими і міцнішими, а водночас й екологічнішими, для чого використовують клейові сполуки та гідрофобізовані елементи;
  • для виготовлення плит у сухий спосіб деревні відходи пресують і висушують без додавання клейових сполук, але вони містять синтетичні смоли. Такі плити менш стійкі до механічних впливів і вологи.

За характеристиками щільності й товщини деревоволокнисті плити можуть бути м’якими, напівтвердими, твердими (також називають абревіатурою МДФ), надтвердими і ламінованими.

  • М’які ДВП найчастіше використовують для додаткової тепло- та звукоізоляції;
  • надтверді – для вирівнювання підлоги і стін;
  • ламіновані – як декоративне облицювання стін і для виготовлення фасадів;
  • МДФ (тверді і напівтверді) насамперед застосовують у меблевому виробництві.

Якісні та надійні ДВП: продаж у Львові

На що звернути увагу при виборі

Перед тим, як обирати ДВП, потрібно врахувати кілька важливих моментів:

  • для яких потреб ви вибираєте;
  • яка товщина, щільність і розміри плити;
  • чи важливі для вас вид і колір покриття (для зовнішніх робіт і декору найкраще підходять ламіновані ДВП, які можуть мати красивий малюнок або імітувати деревину);
  • який спосіб виготовлення (сухий чи мокрий);
  • наявність або відсутність шкідливих смол (якщо плита використовуватиметься для ремонтних або зовнішніх робіт, смоли у складі не страшні, для виготовлення меблів же краще віддати перевагу більш екологічним видам);
  • ціну (вас має насторожити надто дешевий матеріал, тож краще віддати перевагу якіснішому, який, відповідно, і прослужить довше).

Де замовити ДВП у Львові

Надійним виробником ДВП із багаторічним досвідом роботи є компанія з продажу плитних матеріалів “Томек”. На її сайті можна ознайомитися з різними видами матеріалу та варіантами його покриття, підібрати товщину і колір, а також замовити нарізання і кромкування плит, до того ж тут завжди приємні і доступні ціни.

У разі виникнення запитань, за номером, вказаним на сторінці, можна отримати безплатну кваліфіковану консультацію.

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

Ешь на здоровье: топ-5 полезных продуктов в зимний период

Чт Янв 20 , 2022
Зимний период — традиционный сезон простуд. Можно ли их минимизировать или вовсе избежать с помощью правильного питания? Конечно, особенно, если включить в свой рацион продукты, которые укрепляют иммунитет. В зимний период нас чаще тянет на сладкое. Причина этого — в темноте за окном и попытке повысить себе настроение. Однако не […]