Як вибрати корейський тонер: поради красуням, які хочуть мати гарну шкіру

Як вибрати корейський тонер: поради красуням, які хочуть мати гарну шкіру

Багато хто відзначає, що мешканки Кореї славляться красивою та пружною шкірою, яка виглядає здоровою та сяючою. Головний секрет азіаток – це грамотний підхід до догляду за обличчям. Тобто вони не тільки очищають, а й зволожують шкіру правильними засобами. У країні безліч виробників косметики, яка відома по всьому світу. Ви можете ретельно тут https://newskin.com.ua/ua/korejskaya-kosmetika-dlya-licza/korejskij-tonik-dlya-licza-i-toner.html вивчити каталог корейських тонерів і тоніків, щоб вибрати найбільш підходящий для себе продукт.

Тонери для шкіри обличчя: у чому їх переваги

Є таке правило «3 секунд», яке означає, що після очищення шкіри протягом короткого часу необхідно нанести зволожуючий засіб. Перше, що краще використовувати – це тонер. Він відмінно сприяє відновленню pH балансу, а також готує шкіру до наступних кроків догляду. Варто пам’ятати, що склад відіграє важливу роль, адже від нього залежить результат. Багато тонерів корейського виробництва створюють на основі:

  • стовбурових клітин та пептидів, а також аденозимів та пробіотиків. Такий тонер зробить шкіру більш пружною та допоможе впоратися зі зморшками;
  • керамідів та азіатської центели. Такий продукт купують для шкіри, яка схильна до висипу і досить чутлива;
  • екстрактів чайного дерева та гамамелісу. Вони допомагають позбутися жирного блиску;
  • різних кислот. Вони відмінно очищають шкіру від камедонів та відлущують шкіру;
  • глутатіона та ніацинаміда, що допоможуть впоратися з пігментацією.

Популярні корейські тонери: ТОП-2 ефективні засоби

Зволожуючий тонер із екстрактом льону Urban Eco – це класичний засіб, який підійде кожному. У ньому близько 80% складу – корінь новозеландського льону, який відомий як один із найкращих природних зволожувачів. У нього легкий аромат, а текстура порадує жінок будь-якого віку і типу шкіри.

Як вибрати корейський тонер: поради красуням, які хочуть мати гарну шкіру

Для проблемної шкіри, а також до комбінованого та жирного типу більше підійде очищувальний тонер Clinic A Aqua. У складі безліч рослинних компонентів, які мають бактерицидний ефект, сприяють боротьбі з прищами, вуграми та жирним блиском. Продукт відмінно захищає шкіру від впливу радикалів, а також ультрафіолетових променів.

Для того, щоб зробити правильний вибір при різноманітності різних марок та засобів, краще звернутися за допомогою до професійного консультанта, який підбере тонер індивідуально, ґрунтуючись на ваших потребах. У цьому випадку шкіра завжди буде мати гарний вигляд.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

5 ошибок в летнем уходе за волосами, которые превращают его в солому

Пт Июл 12 , 2024
В жаркий сезон уход за волосами подчиняется особым законам. Эксперты разобрали самые частые ошибки и поделились неочевидными, но очень важными правилами, которые помогут защитить и восстановить волосы после жаркого солнца и соленой воды . Ошибка 1: сохранять зимний график мытья головы, даже если волосы начали пачкаться быстрее Летом жарко, поэтому волосы […]