Як обрати зручні лінзи на 1 місяць?

Як обрати зручні лінзи на 1 місяць?

Сучасні м’які лінзи для корекції зору відрізняються планом заміни, режимом використання, вмістом вологи у матеріалі, а також можливістю проводити кисень до поверхні очей. Усі ці параметри дозволяють обрати зручні засоби корекції для людей з різним графіком роботи та умовами використання. Лінзи на 1 місяць (див. тут https://kyivlinza.ua/catalog/kontaktnye-linzy/na-1-mesyac-solente/) мають найбільше параметрів вибору. Користувачам пропонують моделі для денного, пролонгованого та безперервного використання. Дізнайтесь, яка модель найкраще вам підійде.

Який режим носіння лінз найзручніший?

Лінзи 30-денної заміни мають три режими:

  • Денний передбачає використання засобів корекції протягом 8-10 годин. Ввечері їх обов’язково знімати, промивати в універсальному розчині та залишати на ніч у контейнері. До денного режиму найчастіше відносять оптику, виготовлену із гідрогелю. Цей матеріал містить понад 50% вологи, але має низькі показники киснепроникності — не більше 30-40 Dk/t.
  • Пролонгований дозволяє один раз на 3 доби залишатись у лінзах на ніч. Наступні дві ночі оптику треба знімати та залишати у контейнері. До цього режиму належать силікон-гідрогелеві засоби корекції з показником киснепроникності понад 100 Dk/t.
  • Безперервний — найзручніший з наявних режимів, адже дозволяє носити оптику до 30 діб, не знімаючи. До цієї категорії належать найбільш «дихаючі» види силікон-гідрогелю, здатні проводити до поверхні очей великий об’єм кисню (понад 180 Dk/t).

Обирайте режим носіння, який найкраще відповідає вашим потребам. Якщо ви постійно носите окуляри для корекції зору, а лінзи надягаєте лише у свята чи для походу у спортзал, обирайте денні моделі. Вони доступні та зручні, якщо ви хочете спокійно позайматись спортом, покататись на велосипеді чи пограти з друзями у футбол. Пролонговані моделі підійдуть людям, які використовують контактні засоби корекції кожного дня та іноді затримуються на роботі. Матеріал, що дихає, дозволить комфортно працювати без ризику для очей.

Оптика безперервного носіння найкраще підходить людям, які не мають часу чи не хочуть щодня промивати лінзи та готувати контейнер для зберігання. Вони зручні для тих, хто працює у другу зміну або часто буває у відрядженнях. Ці засоби корекції обирають для відпустки. Адже на відпочинку хочеться забути про проблеми із зором та не думати, що пора повертатись до номера, щоб зняти оптику. Лінзи із категорії «30 днів не знімаючи» практично не перекривають потік кисню до очей, тому не викликають гіпоксії. Але офтальмологи радять знімати засоби корекції раз у 3-4 дні, щоб промити від бруду та білкових відкладень.

Як обрати зручні лінзи на 1 місяць?

Який обрати матеріал?

Головні параметри лінз, такі як киснепроникність, вміст вологи, м’якість та схильність до пересихання, залежать від матеріалу виготовлення. Ми вже згадували, що гідрогель відрізняється великим вмістом вологи, що робить його м’яким, еластичним та комфортним. Гідрогелеві пластинки найкраще підходять для періоду адаптації, адже м’яко лягають на рогівку. Але вони схильні до пересихання, тому користувачам радять використовувати каплі для зволоження очей.

Силікон-гідрогель краще проводить кисень до очей, тому з цього матеріалу виготовляють оптику з тривалим режимом використання. Силікон у складі захищає матеріал від пересихання, але робить його дещо жорсткішим. Силікон-гідрогелеві пластинки краще тримають форму, тому за ними зручно доглядати. А ще вони захищені від пересихання, тому підійдуть людям, які працюють за комп’ютером та носять контактні засоби протягом всього дня.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Эти 7 комнатных растений хорошо цветут без особого ухода.

Чт Июн 30 , 2022
Мы специально подобрали растения, которые не очень часто выращиваются дома. Возможно, потому, что их редко можно встретить в цветочных магазинах. Зато на выставках, в ботанических садах или через интернет их очень легко приобрести. Абутилон Abutilon – комнатный клен. Можно вырастить дерево до 2,5 м, что требует опоры или сдерживать обрезкой. […]
Эти 7 комнатных растений хорошо цветут без особого ухода.