Як доглядати за шкірою пахв улітку

Як доглядати за шкірою пахв улітку: 12 золотих правил

Ми впевнені, що ти дуже уважна до шкіри обличчя, рук, ніг, декольте, але чи достатньо ти приділяєш увагу шкірі пахв? Влітку ніжна і тонка шкіра пахв особливо вразлива. Якщо почнеш дотримуватися цих порад прямо зараз, то можеш бути впевнена, що проблем із цією зоною не буде.

  1. Намагайся носити одяг із натуральних матеріалів: бавовна, льон, шовк. Одяг, що містить синтетичні волокна, викликатиме надмірну пітливість, подразнення, неприємний запах.
  2. У душі приділяй увагу пахвам стільки ж, скільки ти приділяєш шкірі обличчя, рук, ніг, спини. Намагайся використовувати антибактеріальне мило або гель для душу. Від звичайного туалетного мила краще відмовитись.
  3. Практикуй детокс. Намагайся менше використовувати косметичні засоби, дай можливість шкірі дихати, на якийсь час можна відмовитися і від дезодоранту.
  4. Роби пілінг. Раз на тиждень можна робити пілінг пахв. Використовуй легкий скраб з мікрочастинками, ніжно помасажуй шкіру та змий теплою водою.
  5. Не роби цю процедуру дуже часто, щоб не нашкодити ніжній шкірі.
  6. Не забувай зволожувати шкіру. Особливо після процедури скрабування. Використовуй легкий тонік або зволожуючий крем із легкою текстурою.
  7. Використовуй спеціальні прокладки для пахв. У найспекотніший день це може стати твоїм порятунком від надмірного потовиділення, неприємного запаху та подразнень на шкірі.
  8. Спробуй рідше голити пахви або взагалі відмовитися від цієї ідеї. Гоління стоншує верхній шар шкіри, руйнує її захисний бар’єр. Спробуй вищипувати волоски або використовувати воскову епіляцію або лазерну епіляцію.
  9. Якщо практикуєш гоління, то використовуй гель або пінку для цієї процедури. Не забувай регулярно міняти лезо та тримати бритву в чистоті.
  10. Не забувай про те, що видалення волосся з області пахв — це тільки твій вибір. Ти, а не суспільство вирішує що тобі робити зі своїм тілом.
  11. Намагайся захищати шкіру від сонячних променів. Ти ж не забуваєш користуватися сонцезахисним кремом?
  12. Намагайся підтримувати водний баланс. Пий більше води, щоби твоя шкіра була зволоженою. Нестача води робить шкіру сухою, схильною до подразнення та появи темних плям.
  13. Спробуй зробити дезодорант своїми руками. Добре використовувати білу глину, ефірні олії, кокосову олію, соду, кукурудзяний крохмаль, бджолиний віск.

Loading

Яна Король

Добавить комментарий

Next Post

Наваристый овощной суп, который можно есть хоть каждый день – и мяса не нужно

Пн Июн 13 , 2022
Приготовьте вкусный овощной супчик со сметанной заливкой – и никакого мяса не надо! Выходит легкий, вкусный суп, который можно есть хоть каждый день, и он совсем не надоедает. Ингредиенты: 2 моркови; 1 лук; 2-3 болгарских перца; стебель лука-порея; 1 кг картофеля; 50 гр. вермишели для супа («паутинка»); 2 л воды; […]
Наваристый овощной суп, который можно есть хоть каждый день – и мяса не нужно