Послуги УФ друку у Львові від Decor Print

Послуги УФ друку у Львові від Decor Print

Друк на банерах – це найефективніший вид зовнішньої реклами. Якісні послуги друку у Львові надає компанія Decor Print. Для клієнтів надаються послуги ультрафіолетового друку на різних матеріалах, повний перелік яких можна переглянути за посиланням https://www.decorprint-uv.com.ua/article-druk-na-baneri. У професійній діяльності застосовується виключно сучасне та багатофункціональне обладнання.

Діяльність компанії Decor Print

Компанія забезпечує послуги друку у мінімальні терміни. У колективі компанії працюють профільні фахівці з наявністю профільної освіти та професійних навичок. У трудовій діяльності використовується високоякісний УФ-принтер, що забезпечує формат друку 3100-1600 мм. Клієнти можуть замовити послуги на власних матеріалах: акрил, пвх, мдф, скло, дзеркало. Швидкісний принтер забезпечує друк різних форматів із повноцінним зображенням. Клієнти можуть надати для друку растрові та векторні файли. Спеціалісти надають консультації за допомогою контактних номерів чи технічної підтримки сайту decorprint-uv.com.ua. Також на сайті можна ознайомитися з прайсом.

Базові послуги

Персонал компанії Decor Print забезпечує перелік базових послуг для клієнтів:

  • Екосольвентний друк.
  • Друк на композиті, шкірі, оракалі, шпалерах, металі.
  • Ультрафіолетовий друк на полотні.
  • Друк на Power Bank.

Клієнти можуть надавати файли за допомогою файлів, електронної пошти або посилань на тимчасове сховище. Також споживачі можуть особисто надати флешку із потрібними макетами. Фахівці надають послуги індивідуального оброблення файлів. Вартість обробки безпосередньо залежить від складності роботи та кількості вихідників.

Послуги УФ друку у Львові від Decor Print

Послуги доставки товарів

Найбільш надійний спосіб надсилання товарів – це послуги Нової Пошти. Ця служба забезпечує мінімальні терміни доставки та збереження виробів. За можливості забезпечуються послуги самовивезення зі стаціонарних приміщень. Компанія має зручний графік, що дозволяє забрати замовлення в належний час. По території Львова надаються послуги кур’єрської служби протягом 5 днів. При оформленні замовлення на суму понад 3000 грн. послуги доставки надаються безкоштовно.

Переваги УФ друку

Вироби з УФ друку відрізняються універсальністю використання у різних приміщеннях: офісах, житлових будинках, квартирах та ресторанах. Вироби надійні і стійкі до різних погодних умов. Тому клієнти можуть замовити друк банерів та використовувати їх у різну пору року. Використовувати УФ-друк можливо для різних поверхонь незалежно від габаритів. Ультрафіолетова печатка забезпечує послуги створення принта для незрячих людей. Даний друк відрізняється належною фотографічною якістю. Таким чином, за допомогою даного друку можна виконувати замовлення різної складності. Як фарби застосовуються спеціальні рідинні полімери. УФ-технології забезпечують міцність виробів.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Горячее на Новый год: утка, фаршированная клюквой

Сб Дек 25 , 2021
Начинка из сухариков с клюквы придает утке изумительный кисло-сладкий вкус и непревзойденный аромат. А хрустящая корочка отлично сочетается с клюквенным соком. Ингредиенты Утка — 1 кг Хлеб пшеничный — 200 г Клюква — 40 г Сахар — 110 г Масло сливочное — 20 г Соль — по вкусу Перец — […]