Одяг цих кольорів на жінках відштовхує чоловіків

Сприйняття нас іншими людьми нерідко залежить і від кольору одягу. Адже кожен з відтінків володіє власною енергетикою, яка може відштовхувати.

Багато фахівців, як психологи, так і стилісти, постійно говорять про те, як важливо підбирати для образів правильні кольори і відтінки. Є ті, які додадуть жінці впевненості в собі і зроблять привабливіше в очах оточуючих. Є й інші, що можуть відштовхувати потенційних кавалерів. Треті кольори чоловіки взагалі терпіти не можуть на жінках. Які ж відтінки відштовхують представників сильної половини людства найбільше?

Жовтий колір

У чоловіків жовтий колір асоціюється з чимось негативним.

З пісні ми знаємо, що «жовті тюльпани — вісники розлуки». Ось і у більшості чоловіків, хто бачить сукні жовтого або гірчичного кольору, відразу спливають в пам’яті ці слова. Як виявилося, жовтий колір у сильної статі взагалі асоціюється з чимось негативним: егоїзмом жінки, потенційною зрадою, зрадами, бажанням розважитися і кинути. Тому, дорогі дами, підбирайте вбрання з жовтим кольором акуратно або намагайтеся відтіняти його, щоб виглядав як яскравий акцент і не більше.

Коричневий колір

Дівчина, одягнена в коричневий, представляється нудною занудою, не здатною бути романтичною.

Модний колір осені 2022 року чомусь чоловікам припав не до смаку. Якщо у дівчат відтінки асоціюються з гарячим шоколадом, какао і просто затишком, представники сильної половини людства морщать носи, бачачи даму в коричневому одязі. Чим же пояснюється неприязнь хлопців? Важкою енергетикою кольору. Дівчина в коричневому асоціюється з нудною занудою, не здатною бути романтичною або відкритою до флірту. Часто самі кавалери вибирають костюми коричневих відтінків на якісь ділові переговори, тому на дамах цей колір сприймають негативно.

Червоний колір

Червоний колір на жінці може як залучати, так і лякати чоловіків.

Цікаво, що колір пристрасті і любові виявився серед відтінків, які сприймаються чоловіками не завжди на ура. Річ у тім, що червоний колір — дуже агресивний по енергетиці, і тут ситуація може програтися по-різному. У першому варіанті цей відтінок на жінці спрацює як «червона ганчірка» для бика, тобто приверне до власниці наряду увагу, викличе до неї інтерес. У другому — чоловікові така колірна заява дівчини здасться агресивно-відчайдушною і в підсумку тільки відштовхне.

Білий колір

Деякі юнаки вгледять у виборі білого кольору в одязі натяк на весілля.

З цим кольором все теж не так просто, як може здатися на перший погляд. Білий асоціюється з невинністю. Якщо жінка в основному вбирається в одяг цього кольору, може як притягнути чоловічу увагу, так і відштовхнути залицяльників. Адже деякі обов’язково знайдуть в такому виборі натяк на бажання скоріше одружитися, а для нерішучих кавалерів тема шлюбу — табу.

Помаранчевий колір

До жінки, яка зважилася розбавити наряд помаранчевим, хлопці ставляться насторожено.

Другий трендовий колір осені 2022-го виявився серед тих відтінків, які чоловіки вважають за краще не бачити на обраниці. Ну а помаранчевий чим не догодив? Соковитий і насичений, такий яскравий відтінок, повз якого неможливо пройти. З’ясувалося, що більшості хлопців цей колір не подобається через асоціації з морквою або кіркою апельсина. До жінки, яка зважилася розбавити наряд помаранчевим, ставляться насторожено, вважаючи, що дівчина може виявитися не тією, за кого намагається себе видати.

Сірий колір

Чоловіки підсвідомо бачать в сірих нарядах надмірну скромність, бажання сховатися і низьку самооцінку.

Зрозуміти, чому ж в списку квітів, які відштовхують чоловіків від жінок, виявився сірий, найпростіше. Незважаючи на те що його відтінки вважаються базовими і нейтральними, здатними прикрасити будь-який образ, хлопці бачать в сірому кольорі на дамах інший сенс. Якщо його забагато, представниця слабкої статі стає «мишкою». Чоловіки підсвідомо бачать в сірих нарядах надмірну жіночу скромність, бажання сховатися і низьку самооцінку.

Loading

Яна Король

Добавить комментарий

Next Post

Ученые назвали неожиданную опасность средств для выпрямления волос

Вт Окт 25 , 2022
Согласно новому исследованию, проведенному Национальным институтом здравоохранения (США), использование химических средств для выпрямления волос связано с повышенным риском развития рака матки. Ученые проанализировали данные о здоровье и образе жизни 33 497 женщин в возрасте от 35 до 74 лет, принимавших участие в обширном 11-летнем исследовании sister Study. Было обнаружено, что […]