Центр англійської для дітей в Івано-Франківську – чудовий світ English

На сучасних курсах англійської дитина із задоволенням буде вчитися, цікаво та пізнавально проводити час! Маленькі діти так швидко навчаються, так захоплюються вивченням English, що непомітно для себе починають розмовляти, читати, писати і навіть думати англійською.

Helen Doron English – англійська мова як друга рідна

Викладання English в центрі «Англійський Хелен Дорон» засноване на всесвітньо відомій авторській методиці. Основним принципом є опанування іноземною мовою дошкільниками як другою рідною. Завдяки дружньому спілкуванню на курсах англійської мови для дітей в Івано-Франківську виключно англійською, створюється позитивне англомовне середовище для кожної дитини.

Курси англійської мови для дітей в Івано-Франківську

Уроки англійської для дошкільнят захопливі та унікальні, сприяють гармонійному розвитку дітей

  • Розвиток мови та слуху – формування грамотної вимови, вивчення побудови оповідальних та питальних речень, прослуховування музичних оповідань різних стилів, веселих скоромовок та віршів.
  • Всебічний розвиток дитини – логіка, пам’ять, асоціативне та абстрактне мислення, дрібна та велика моторика, різноманітні тактильні відчуття.
  • Вивчення англійської у маленьких групах надає можливість кожній дитині проявити себе, вільно взаємодіяти та спілкуватися з іншими дітьми.
  • Викладач English має можливість приділити максимальну індивідуальну увагу кожній дитині.

Вчимо англійську для дітей: переваги методики Хелен Дорон

  • Цікава англійська для дітей – весело та невимушено подана інформація сприймається та засвоюється набагато краще. Саме тому всі заняття насичені продуманими ігровими елементами, пісеньками, танцями, творчими заняттями та розвагами.
  • Для утримання зацікавленості та уваги дітей відбувається постійна зміна активностей в процесі уроку англійської для дітей в Івано-Франківську, на нудьгу або втому не залишається часу.
  • Завдяки застосуванню цікавих допоміжних матеріалів у вигляді авторських мультфільмів та пісень, тематичних навчальних ігор, заняття перетворюються на казкові мандрівки.

Унікальні курси Helen Doron English

Усі навчальні програми підготовлені лінгвістами з урахуванням психічного,  фізичного та інтелектуального розвитку дітей: курс веселої англійської для дітей 3-6 років, просунутий English для дошкільнят, навчальні програми для різних вікових категорій відповідно до рівня знання мови. Саме час записатися на перше безкоштовне заняття!

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

Побалуйте свои волосы кофейной маской – и окрасит, и устранит ломкость, и стимулирует рост

Ср Авг 31 , 2022
Побалуйте свои волосы полезной кофейной маской! Она не только устраняет выпадение и ломкость, но также стимулирует рост волос и немного перекрывает седину на русый цвет. Применение кофе в косметологии объясняется уникальным природным составом молотых зерен. Он позволяет компенсировать дефицит ряда веществ, полезных как для кожи, так и структуры волос. В […]