Що слід враховувати під час вибору житла в новобудовах?

Що слід враховувати під час вибору житла в новобудовах?

Рано чи пізно багато жителів Львова без власної оселі повинні зробити складний вибір – купити квартиру в старому будинку або в новобудові. Складність закладається у тому, що кожен з варіантів має свої переваги: з одного боку, старі будинки перевірені часом, а новобудови Львова https://vdoma.online/residential-complexes ще викликають деякі сумніви. З іншого боку нові споруди мають нові комунікації, зможуть простояти значно більше, мають більш зручне планування. Чи складно вибрати один з двох варіантів, як може здатися на перший погляд?

Думка експертів

Вони вважають, що вибрати один з варіантів достатньо просто, якщо звертати увагу на декілька важливих моментів, які допоможуть кожному жителю Львова.

Клас новобудови

Сучасні житлові комплекси прийнято розділяти на чотири основні класи, а саме:

  • економний;
  • комфорт;
  • бізнес;
  • елітний.

Від класу новобудови насамперед залежить те, наскільки комфортні умови всередині будинків, а також у дворах. Найпоширенішими є житлові комплекси класу «Економний» та «Комфорт».

Мінімальна ціна за квадратний метр

В інтернеті у відкритому доступі є чимало інформації про мінімальні, а також середні показники цін за квадратний метр у квартирах новобудов. Завдяки цьому досить легко відстежити те, чи справді чесна та достовірна вказана в оголошенні ціна. Таким чином, значно зменшується шанс потрапити на шахраїв.

Розташування житлового комплексу

При виборі житлового комплексу важливо враховувати його наближеність до потрібних місць, в яких часто бувають або будуть (з розрахунком на майбутнє) мешканці. Наприклад, це може бути офіс або школа, університет. Також заздалегідь варто перевірити, чи близько розташований ЖК до різних промислових об’єктів і чи є неподалік базова інфоструктура – ​​магазини, аптеки тощо.

Що слід враховувати під час вибору житла в новобудовах?

Технологія зведення комплексу

На даний момент житлові комплекси будують, вибираючи з трьох різних технологій будівництва, а саме:

  1. Монолітні будинки – дозволяють у майбутньому проводити практично будь-яке перепланування, за рахунок того, що несучих стін мало. Для будівництва такого будинку потрібно не менше двох років. Належать до середнього цінового сегменту.
  2. Панельні будинки – найдешевші, а також найменш комфортні для проживання будинку. Найменш комфортними вони вважаються через те, що стіни в них досить тонкі і не міцні, за рахунок чого утворюється погана звукоізоляція і часто з’являються протяги та інші проблеми.
  3. Цегляні будинки – найкомфортніші з усіх наведених у списку. У них краще зберігається тепло, а також чудова звукоізоляція. З мінусів даного типу будинків є те, що через нерівномірне укладання досить важко проводити ремонтні роботи. Це найдорожчі будинки серед усього сегменту.

Враховуйте ці моменти та зможете швидко придбати квартиру мрії.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Когда малышу пора спать отдельно

Пт Янв 28 , 2022
Главный вопрос всех родителей: как понять, что вот, уже пришло время дать малышу его собственную территорию для сна? Конечно, когда кроха находится с родителями, то он чувствует себя в безопасности и взрослым не нужно вставать и идти в детскую. Но вот детки, которые спят в отдельной комнате, быстрее становятся самостоятельными. […]