Прості лайфхаки для тих, хто не виспався, але хоче виглядати відпочилим

Сон — справжній еліксир краси, тому «жайворонки» часто виглядають свіжішими, ніж ті, хто ліг спати о другій годині ночі, а о сьомій вже повинен прокинутися і збиратися на роботу. Що робити, якщо ви постійно не висипаєтеся, але хочеться виглядати свіжими і відпочилими?

Використовуйте хитрощі, які радять нутриціологи, косметологи і стилісти. Ніхто навіть не здогадається, що вчора о 22 годині ви ще не лежали в ліжку з чашкою ромашкового чаю.

Після будильника

Відразу після пробудження важливо дати організму зрозуміти, що йому пора почати активну діяльність. Допоможуть яскраве світло, так, навіть якщо не хочеться, потрібно відчинити штори і включити світло. Так ваш ранок стане набагато бадьорішим. Після цього вирушайте на кухню і випийте склянку води з лимоном або шипучим вітаміном C.

Для тих, хто не може прокинутися навіть після цього, порятунком стане прохолодний душ. Коли всі системи організму запустяться, очі стануть більш блискучими, а на щічках з’явиться рум’янець. Однак без додаткового зволоження не обійтися, адже ніщо не видає недосип так, як тьмяний і блідий колір обличчя.

Використовуйте зволожуючі сироватки і креми з вітамінами, а додатково можете зробити маску для обличчя.

Сніданок

Від того, що ви з’їли на сніданок, залежить не тільки бадьорість і енергія протягом дня, але і те, як ви виглядаєте. Щоб здаватися свіжими, вибирайте їжу, багату клітковиною і водою: якщо звикли снідати випічкою або кашами, додайте до них ягоди, овочі, улюблені фрукти.

Відмовтеся від важкого макіяжу

Тональний крем і консилер не допоможуть вам приховати сліди від недосипу, але можуть зробити зворотний ефект. Вони підкреслять млявість шкіри і зморшки, а драматичні стрілки привернуть увагу до червоних очей. Обмежтеся легким макіяжем, в якості основи використовуйте зволожуючу базу, а на очі нанесіть легкі сяючі тіні.

Ще один б’юті-лайфхак — кремові сяючі рум’яна. Їх можна нанести на вилиці, кінчик носа і повіки. Ця хитрість створить свіжий і молодий образ.

Використовуйте краплі для очей

Вони допоможуть приховати почервоніння і зроблять погляд більш свіжим. В аптеках є спеціальні препарати, зазвичай це рідина синього кольору, яка робить білки яскравішими, а значить, ви виглядаєте значно молодше.

Loading

Яна Король

Добавить комментарий

Next Post

Укрепляет стенки сосудов: названа идеальная диета при варикозе

Вс Сен 25 , 2022
При варикозном расширении вен важно поддерживать здоровье сосудистой стенки и избегать набора избыточного веса. Также следует включить в рацион продукты с содержанием витамина C, PP и Омега-3 жирных кислот. Избыток веса – это большая тяжесть для сосудов. Возникает нарушение венозного оттока и заболевание прогрессирует, — предупреждают врачи. У людей с […]