Оцінка майна та її особливості

Оцінка майна та її особливості

Якщо виникла необхідність здійснити оцінку майна, тоді треба звертатися до профільної компанії. Тільки так ви отримаєте повністю обʹєктивну та офіційно підтверджену інформацію. Консалтингові послуги на території України пропонує компанія «ПАРЕТО». Вона надає профільні послуги по оцінці майна — нерухомості, цінних паперів та бізнесу. Вигідні умови співпраці надаються для фізичних та юридичних осіб.

Особливості оцінки майна

Проводити оцінку майна потрібно у таких випадках:

  • З метою надання документації до банку: у період оформлення кредиту, для фінансових операцій та передачі майна під заставу.
  • З метою надання документації до суду: під час вирішення спорів чи шлюборозлучних процесів.
  • У процесі укладання юридичних договорів: дарування, купівлі-продажу, декларація про спадщину.
  • З метою оформлення звітів у таких напрямках: страхування, фінанси та податковий облік.

Спеціалісти компанії забезпечують оцінку майна від 2 днів. Мінімальна вартість вказаної послуги складає 400 грн. Оцінка майна здійснюється на всій території України. Профільна компанія забезпечує оцінку майна таких категорій:

  • Будинки.
  • Квартири.
  • Кімнати.
  • Комерційна нерухомість.

Компанія «ПАРЕТО» забезпечує надсилання підготовленої документації протягом декількох днів. Фахівці можуть здійснити оцінку майна навіть у скан-копіях. Персонал забезпечує реєстрацію документів у Фонді Держмайна. За допомогою онлайн калькулятора економії користувачі можуть визначити вигоду за різної ринкової вартості майна.

Для оцінки майна необхідно надати такі документи: договір на зазначену нерухомість, паспорт БТІ, паспорти та ідентифікаційні коди власників, реєстрація угоди. За підсумками співпраці надається звіт про виконану роботу. Зазначена документація містить методи, що застосовувалися у процесі оцінки, опис об’єкта та ринкову вартість.

Оцінка майна та її особливості

Діяльність компанії «ПАРЕТО»

Дана компанія функціонує на території України протягом 9 років та забезпечує якісний сервіс обслуговування клієнтів. Спеціалісти надають гарантію конфіденційності. У колективі працюють досвідчені та професійні фахівці з наявністю профільної освіти. Спеціалісти надають консультації за допомогою контактних номерів чи технічної підтримки сайту pareto.com.ua. На весь список послуг компанія забезпечує доступні ціни. Всі заявки клієнтів оперативно обробляються. Фахівці надають профільну допомогу у необхідні клієнтам терміни.

Діяльність підприємства повністю відповідає стандартам законодавства. У процесі співробітництва забезпечується доступність та відкритість послуг, без прихованих платежів. Підготовку документів повністю оптимізовано під задані терміни, тож можна не хвилюватися через виникнення якихось затримок. У процесі співробітництва забезпечується індивідуальний підхід. Також спеціалісти надають послуги, які дозволяють власникам вивести бізнес на новий рівень.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Как отстирать машинное масло с одежды ?

Вс Дек 26 , 2021
Машинное масло оставляет на одежде трудно удаляемые коричневатые пятна. Причем обзавестись ими может не только автовладелец при ремонте собственного авто с применением горюче-смазочных смесей: с такой проблемой зачастую сталкиваются те, кто просто проехался на машине или даже общественном транспорте. Отстирать с одежды машинное масло путем обычной стирки, в том числе […]