Медтехніка для домашнього використання

Магазини домашньої медтехніки пропонують споживачам асортимент продукції різного призначення. Серед виробів є прилади, за допомогою яких можна самостійно контролювати стан здоров’я. Є й призначені для його покращення, а також різноманітні пристрої для реабілітації тяжкохворих людей та інвалідів.

В асортименті товарів, представлених у каталозі інтернет-магазину медтехніки для дому в Україні OSD, є ​​продукція, виготовлена найкращими світовими виробниками. Тут є як товар, призначений для медичних установ різного спрямування, а також для застосування в домашніх умовах.

Яка медтехніка підходить для використання на дому

Сьогодні можна купити медичне обладнання для домашнього використання різного призначення:

  • Техніка, що допомагає лікувати захворювання дихальної системи та серцево-судинної, серед якої кисневі концентратори та подушки.
  • Тростини, милиці та ходунки, сидіння та поручні для ванної, стільці-туалети.
  • Підйомники, підголовники, поручні, ванни для миття голови, трапеції, приліжкові меблі.
  • Стандартні, дитячі, активні, спортивні коляски для можливості людині з обмеженими можливостями пересуватися по дому, вулиці самостійно або зі сторонньою допомогою.
  • Ортопедичні вироби, такі як шийні коміри, бандажі на руки та ноги, корсети для спини, черевної порожнини.
  • Пристосування, що допомагають підтримувати тіло здоровим та красивим. Серед них компресійний трикотаж, масажні столи, соляні та кварцові лампи.
  • Функціональні ліжка, у тому числі реабілітаційна медтехніка для дому, палат загальної терапії та VIP, відділень реанімації.
  • Ортопедичні та протипролежневі матраци для хворих, прикутих до ліжка, що враховують особливості тіла людини та захворювання.
  • Підйомні крісла та електричні підйомники для переміщення пацієнтів у візках.
  • Лампові та лід негатоскопи.
  • Медичні відсмоктувачі рідини, а також витратні матеріали до них.

Чи уся медтехніка повинна бути присутньою в кожному домі

Якщо усі члени родини здорові, не потрібно купувати жодних спеціальних пристроїв. Зазвичай такі люди мають вдома лише термометр для можливості контролювати температуру тіла у разі застуди, а також інгалятор, який сприяє більш швидкому одужанню. Дехто також користується тонометрами та глюкометрами, що дозволяють контролювати рівень артеріального тиску та цукру в крові. Роками раніше товари медтехніка для дому спостерігались лише у медичних закладах.

Щоб запобігти хворобам, дехто має вдома соляні лампи, очищувачі та зволожувачі повітря. Розслабитись наприкінці трудового для та запобігти захворюванням хребта та спини допомагає масажне крісло. Всі інші пристосування купуються лише у разі нагальної потреби, якщо в сім’ї є людина похилого віку, яка потребує стороннього догляду, людина, яка перенесла серйозне захворювання або травму і потребує реабілітації, інвалід.

Які моменти важливі при покупці домашньої медтехніки

Купити медичне обладнання для дому можна від вітчизняних та світових виробників. Продукція відрізняється гарною якістю, зручна в експлуатації. Але головне, що вона здатна запобігти тяжкому перебігу деяких хвороб, полегшити стан малорухливих людей і тих, хто за ними доглядає.

Перед здійсненням покупки у певних випадках потрібно проконсультуватись з лікарем. Звичайний термометр або апарат для вимірювання артеріального тиску можна підібрати на свій смак. А от ходунки, милиці, інвалідне крісло, функціональне ліжко повинні відповідати виду захворювання, вазі, зросту людини. Тут потрібні рекомендації спеціалістів.

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

Купероз кожи – симптомы и уход

Сб Ноя 26 , 2022
Капиллярная кожа — характеристика Расширенные и лопнувшие кровеносные сосуды (так называемые сосудистые звездочки) и преходящая эритема в начале являются проблемой для многих женщин всех возрастов. Этот тип кожи сложен в повседневном уходе, а также требует специальных дополнительных процедур. Тенденция к расширению кровеносных сосудов может быть одним из факторов более позднего […]