Керамічні вкладки: ефективний спосіб відновлення зубів

Керамічні вкладки: ефективний спосіб відновлення зубів

Мати здорові та гарні зуби хочуть усі. Але життя несправедливе і далеко не кожній людині щастить мати такі зуби від природи та зберегти їх в гарному стані. На щастя сучасна стоматологія здатна легко виправляти різноманітні недоліки та навіть відновлювати втрачені зуби.

У сфері стоматології використовують різноманітні матеріали та пристосування. І якщо цілісність зуба порушена на 40% і менше, то не потрібно проводити установку традиційних зубних протезів. Найкращий варіант — керамічні вкладки на зуб. Їх застосовують у випадку, якщо оголена певна ділянка зуба або виявлений рецидивуючий карієс.

Особливості керамічних вкладок

Для відновлення невеликої ділянки зуба може бути використаний пластинчастий керамічний матеріал, який витримує певне навантаження. Фахівці-стоматологи здатні швидко підібрати той матеріал, який ідеально поєднуватиметься з натуральним.

Керамічні вкладки – це своєрідні міні-протези. У кожному конкретному випадку здійснюється підготовка керамічної вкладки. Це дозволяє підготувати вкладку, яка ідеально підійде людині.

Подібні вкладки досить нагадують класичне пломбування. Але якщо порівняти зі стандартними композитними чи цементними пломбами, можна виділити тривалий термін експлуатації. Імовірність виникнення повторного захворювання мінімальна.

Керамічні вкладки: ефективний спосіб відновлення зубів

Чому варто вибирати встановлення керамічних вкладок?

Популярність використання вкладок з кераміки зумовлена кількома причинами:

  1. У повсякденному житті такі вкладки проблематично помітити. Все тому, що професійні стоматологи намагаються підібрати вкладки, що відповідають відтінку зубів з форми.
  2. При встановленні цієї вкладки забезпечується максимальний контакт її із зубом. Це знижує ймовірність утворення карієсу. Продукти харчування та напої під нею не накопичуються.
  3. Для створення керамічної вкладки використовують унікальні технології за допомогою яких коригується форма, розмір.
  4. Термін активного використання якісно підготовлених керамічних вкладок сягає десяти років. Тут дуже важливо правильно дотримуватися всіх правил та вимог з експлуатації.
  5. На керамічні вкладки ціна значно нижче, ніж на протезування, при цьому вони здатні буквально відновити зуб.

Перед тим, як виконувати встановлення керамічних вкладок, слід пройти обстеження. Стоматологи зможуть провести обстеження, встановити всі дефекти, а потім відразу їх виправити.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Как часто нужно ходить на коррекцию бровей к мастеру и красить их

Пн Янв 23 , 2023
Уход за бровями – одна из важных составляющих привлекательного внешнего вида каждой представительницы слабого пола. Профессиональные броу-мастера проводят разные процедуры. Речь идет о покраске, коррекции, ламинировании бровей. Однако если вы хотите, чтобы волоски были в идеальном состоянии после всех этих процедур, важно повторять их в определенный срок . Как часто […]