Брендування рекламно-сувенірної продукції

Рекламно-сувенірна продукція — це найкращий спосіб розширення цільової аудиторії та просування бренду. Чимало компаній, які займаються виробництвом товарів і наданням послуг, беруть участь у конференціях, промоакціях, презентаціях, де можна розповісти про себе потенційним клієнтам і партнерам.

Отже, брендована рекламно-сувенірна продукція — це дієвий маркетинговий інструмент.

Що можна брендувати?

Наносити логотипи та слогани можна на будь-які вироби, зокрема:

  • запальнички;
  • термочашки;
  • пляшки з напоями;
  • магніти;
  • блокноти;
  • ручки та олівці;
  • браслети;
  • одяг та аксесуари.

Для тимбілдінгу можна замовити брендовані значки, блокноти та ручки. Для корпоративних розважальних заходів найкращим рішенням стануть чашки з фірмовим знаком, магніти чи брелоки. Також це чудовий варіант подарунка для співробітників компанії, який допоможе зміцнити командний дух і лояльність до керівництва.

Рекламно-сувенірна продукція може щодня використовуватися вашими клієнтами та партнерами. Так вони завжди пам’ятатимуть про бренд фірми. До того ж такі сувеніри є безкоштовними, що є вдвічі приємніше для отримувачів.

Методи друку логотипів

Для нанесення логотипів на сувеніри здебільшого застосовуються такі технології:

  • Деколь. На виробах здійснюється друк, що був дзеркально виконаний на папері. Зокрема, такий метод застосовується для брендування кружок з кераміки чи скла, а також термочашок.
  • Лазерна графіка. В процесі друку відбувається перенесення малюнка всередину скла двома перпендикулярними лазерними променями, за допомогою яких в точках перетину нагрівається скло та формуються пухирці.
  • Прямий цифровий друк. Така технологія підходить для нанесення логотипа на кухонні дошки, сувеніри з дерева, рибальське знаряддя, рамки для фотографій тощо. Ці речі можна зробити унікальними та ексклюзивними. Для виготовлення рекламно-сувенірних виробів таким способом необхідне спеціальне оснащення. Також застосовуються професійні цифрові принтери, які дають змогу друкувати напряму на різних об’ємних предметах.
  • Тамподрук. Це процес нанесення принта з плоского кліше з барвником на тверду поверхню за допомогою тампона з силікону, що повністю повторює кривизну виробу. Фарба має у своєму складі розчинник, який допомагає барвнику надійно закріпитися на поверхні сувенірної продукції, не псуючи її. Ця технологія є оптимальною для друку великими партіями — не менш ніж 50 екземплярів.

Скориставшись послугами брендування сувенірів, ви станете набагато ближче до своїх клієнтів і партнерів.

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

Вещи, которые редко кому идут, но женщины их обожают носить

Чт Мар 23 , 2023
Далеко не всегда придуманные дизайнерами вещи могут выглядеть хорошо еще на ком-то, кроме подиумной манекенщицы. Вот несколько предметов гардероба, которые люди часто носят, выглядя странно . Одни вещи будут деформировать фигуру, другие станут орать окружающим, что у их владельца отсутствует чувство стиля. Самое удивительное, что подобные предметы гардероба продаются практически […]