Перекидний календар: особливості виготовлення

Перекидний календар: особливості виготовлення

Перекидний календар може стати ідеальним сувеніром, який можна подарувати своїм клієнтам, партнерам чи співробітникам з приводу якогось важливого свята або просто на знак подяки. Вони відмінно впишуться в будь-який офісний інтер’єр, доповнять робочий стіл, а також їх завжди зручно мати під рукою. Продукція буває різних видів і форматів. Друк календарів настінних перекидних потрібно замовляти після того, як ви будете розуміти що вам потрібно та в якій кількості.

Плюси перекидних календарів

На відміну від іншої поліграфічної продукції, у тому числі різних видів календарів, перекидний формат вважається найвдалішим як рекламний товар або фірмовий сувенір компанії, і має ряд переваг:

  • досить великий розмір дозволяє друкувати великі зображення;
  • повісивши такий календар на стіну, або встановивши на столі, він буде потрапляти на очі всім відвідувачам, що входять, чи то колеги, партнери чи клієнти – а значить, без уваги він точно не залишиться;
  • у зв’язку з тим, що в подібний варіант зазвичай входить від 7 до 13 аркушів, він не займає тривалого часу для виготовлення, а також ціна є цілком прийнятною порівняно з відривним календарем;
  • хоча перекидний календар займає мало місця, і має невелику кількість аркушів, він виглядає значно солідніше, ніж звичайний постер.

Як і при виготовленні будь-якої іншої паперової продукції, створення перекидних календарів має свої особливі нюанси, від яких залежатиме зовнішній вигляд та стиль виробу, а також якість підсумкового товару. Тому замовник обговорює з виробником усі свої побажання та ідеї. Представники друкарні «Арт-Прес» із задоволенням вислухають усі пропозиції, щоби результат обов’язково задовольнив клієнта.

Який формат краще вибрати

Вибір розмірів – завжди індивідуальний параметр. Немає ідеальних показників, тому що вибирати його варто для конкретної компанії. Для календаря у вигляді будиночка варто зупинитися на невеликому форматі – він стоятиме на робочому столі, тому не повинен займати багато простору, але при цьому добре має бути видно. Відмінно підійде формат А5.

Перекидний календар: особливості виготовлення

Для перекидного календаря, який вішатиметься на стіну, можна вибрати більший розмір. Його варто вішати неподалік від робочого місця, на відстані близько 1-2 метрів. У такому разі можна вибрати з кількох параметрів – А4 або А3, залежно від того, наскільки далеко від вас він висітиме. Оптимально зупинитися на форматі А3, адже на ньому можна буде надрукувати більший графічний малюнок, який точно приверне увагу. З вибором Вам завжди допоможуть співробітники друкарні «Арт-Прес», які відрізняються професіоналізмом та відмінним смаком.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Какими домашними средствами можно удалить макияж, если под рукой нет специального

Пт Авг 23 , 2024
Не всегда есть возможность использовать любимую мицеллярку или гель для умывания, но оставлять кожу без очищения нельзя ни при каких обстоятельствах. Косметологи подсказали несколько доступных натуральных средств, которые есть почти в любом доме, и с их помощью можно обойтись без своего бьюти-бокса в непредсказуемой ситуации . Алое вера Вы наверняка знаете, […]