7 речей чоловічого гардероба, які дратують жінок

Жінку в чоловікові в принципі багато дратує: коли гризе нігті, смачно відригує або поправляє штани. Але якщо дівчина бачить перед собою хлопця, у якого є один з цих 7 елементів гардероба, то для неї над ним відразу загоряється червоний колір.

Шкарпетки під літнє взуття

Жінки при зустрічі завжди звертають увагу на взуття і на супутні аксесуари або їх відсутність. Так ось чорні, білі, та й кольорові шкарпетки під літнє взуття — сандалі, шльопанці, мокасини, топсайдери або лофери — виглядають однаково дивно. Виняток — кеди і кросівки, але до них потрібно підбирати короткі шкарпетки, яких майже не видно.

Сімейні труси

Перше побачення іноді закінчується за незапланованим сценарієм. Отже, він — чоловік вашої мрії. Але коли сорочка і штани недбало скинуті на підлогу, погляду жінки постають просторі сімейні труси в горошок. Запал пристрасті такий поворот подій цілком може стримати, хоча є дівчата, для яких такі нюанси не важливі.

«Трикошки»

Вони ж підштаники. Бавовняні штанці з витягнутими колінами. Незмінний атрибут чоловічого гардероба чи не з дитячого садка. Замініть їх на термобілизну — вона краще зберігає тепло, але в приміщенні ноги в ній не пріють, як в «трикошках». Якщо ви надумаєте роздягатися перед вашою обраницею, Термобілизна виглядатиме куди пристойніше.

Спортивний костюм

Дворовий стиль «крутого пацана» вже давно не приваблює дівчат, а коли таке носить дорослий чоловік, це викликає подив. Так, ви не маєте відношення до «гоп-культури», але проти махрових стереотипів не попреш. Вийдіть у світ в спортивному костюмі, і від вас будуть чекати, що ви включите музику з мобільного телефону, засмітите простір навколо себе шкіркою від насіння і отруїте повітря запахом дешевих баночних коктейлів.

Світла футболка з жовтими пахвами

Навіть якщо футболка на вигляд чиста і без дірок, зрадницькі жовті плями під пахвами нікуди не поділися. І не треба сподіватися, що жінка не помітить їх. Неодмінно помітить, якщо ви, звичайно, не збираєтеся ходити при ній з руками по струнці.

Носова хусточка

Звичайно, не треба сякатися в рукав або втягувати мерзенну зелену субстанцію в себе. Але і сякатися у квадратну ганчірку, яка потім відправляється в кишеню, не варто. Це негігієнічний анахронізм. Паперові серветки коштують копійки, а відпирати тканинну хустку від соплів — невдячна справа.

Ультра вузькі штани і джинси

Чоловічі ультра-скіні в темному кольорі ще нормально сприймаються прекрасною половиною людства, але світлі моделі навіть на м’язистих чоловіках викликають асоціацію з балетною зіркою. Хлопцям варто обережніше слідувати за віяннями моди.

Уподобання у всіх різні, тому варто з повагою ставитися до чужого вибору, навіть якщо він здається безглуздим. Доведено, що сімейні труси корисніше вузьких боксерів, а чоловік в трико точно піклується про своє здоров’я і не буде легковажний.

Loading

Яна Король

Добавить комментарий

Next Post

Эти несколько напитков спасут вас в жару и не позволят сильно потеть

Вт Авг 9 , 2022
Важно знать, что нужно пить в жару, чтобы утолить жажду и при этом не потеть. Главное правило лета – пить как можно больше жидкости. Лучший напиток для организма человека – чистая вода без газа. Именно этот напиток приносит максимум пользы и не имеет никаких противопоказаний . Чем лучше утолять жажду […]