7 причин для придбання електричного масажера

Масаж — приємна та корисна для здоровʼя процедура, яка сприяє розслабленню мʼязів, покращенню кровообігу, зняттю втоми та вирішенню великої кількості фізіологічних проблем.

Раніше заради масажу потрібно було йти до фахівця. На процедуру треба було виділити певний час. Зараз можна робити масаж самотужки в домашніх умовах, якщо придбати сучасний електричний масажер. Якщо ви маєте сумніви щодо раціональності купівлі, то ознайомтеся з сімома причинами для придбання приладу.

1. Прискорення росту волосся

Усі знають, що швидкість росту волосся та його властивості залежать від стану волосяних фолікулів. Щоб волосся краще росло, треба стимулювати шкіру голови. Покращення кровообігу сприяє активізації сплячих фолікулів. З регулярним застосуванням масажера волосся може стати помітно густішим.

Масаж краще робити після миття голови.

2. Зняття крепатури

Кожен, хто займається професійним або напівпрофесійним спортом, розуміє, що не менше за тренування мʼязів важливе їх розслаблення. Без цього мʼязи забиваються та стають вразливими до механічного пошкодження.

Знімати крепатуру можна за допомогою масажерів. Дуже зручно, що робити це можна самотужки, орієнтуючись на власні відчуття.

3. Полегшення для водіїв

Професійні водії та ті, хто тривалий час проводить сидячи за кермом, добре знають, як страждають мʼязи від тривалого перебування в одному положенні. Напруга відчувається в усьому тілі — від шиї до стегон. У дорозі майже немає можливості якісно розімʼятися. Але, на щастя, зараз є спеціальні масажери для водіїв, які забезпечують пасивну стимуляцію мʼязів у дорозі.

4. Покращення стану шкіри

Масаж покращує кровообіг і стимулює регенерацію тканин. Якщо ви придбаєте масажер для обличчя або тіла й будете регулярно масажувати проблемні зони, ваша шкіра через деякий час матиме значно кращий вигляд.

5. Схуднення

Чимало жінок стикалося з тим, що навіть із тренуваннями й збалансованим харчуванням зайвий обʼєм не поспішає йти. Усе через целюліт, який на відміну від звичайного підшкірного жиру має розвинену капілярну систему, що не дає можливості легко позбутися жирових клітин.

Для боротьби з целюлітом масаж — найкращий спосіб. Електричний масажер ефективно розбиває грудки жиру та підтягує шкіру, роблячи її пружною.

6. Турбота про плечовий пояс

Велика кількість українців працює за компʼютером, а хто не працює, той відпочиває: дивиться фільми, спілкується в соціальних мережах тощо. Більшість користувачів сидить неправильно, напружуючи мʼязи, чим провокує спазми.

Від тривалого перебування за компʼютером найбільше потерпає плечовий пояс. Для розслаблення м’язів можна користуватися масажними подушками та комірцями, які створюють вібрацію й добре впливають на самопочуття.

7. Отримання заряду бадьорості на весь день

Регулярний масаж позитивно впливає на загальний стан здоровʼя. Ті, хто виконують процедури щодня, зустрічають новий день із посмішкою. У таких людей міцний імунітет і гарний настрій. Якщо бажаєте стати одним із цих щасливчиків, купуйте та використовуйте домашні електромасажери.

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

4 самых ярких парфюмерных новинки, влюбляющих мужчин

Чт Май 25 , 2023
Весна в разгаре, а для парфюмерных брендов это особенное время вдохновения. В новых работах будет много цветочных мотивов, приправленных каплей гурманики. Когда, как не сейчас, пахнуть яркими розами, теплой сиренью и солнечной мимозой? Погружаемся в ароматный мир новинок! Теплый и пряный Nirvanesque от HFC Paris Бренд верен своим традициям. Новинка […]