Як підібрати коригуючу білизну?

Як підібрати коригуючу білизну?

Скоро день народження чи інша визначна подія, а ви ще не встигли скинути кілька зайвих кілограмів? Записуватися в зал вже пізно, але хочеться виглядати «на мільйон»? Не панікуйте, є чудове безпечне рішення, як «схуднути» на декілька сантиметрів буквально за 1 хвилину – купити коригуючу білизну! Це ідеальне рішення, яке додасть вам впевненості, привабливості і підкреслить всі принади фігури.

Коригуюча білизна – must have у гардеробі кожної жінки. Вона візуально зменшує проблемні ділянки: руки, берда, боки, а також вигідно підкреслює талію. Проте важливо вміти підібрати коригуючу білизну під ваш тип фігури та об’єми.

Більшість жінок допускають критичної помилки і беруть таку білизну на розмір, а то й два, меншою. Так робити не варто, адже занадто вузька стягуюча білизна буде перетискати внутрішні органи, негативно впливати на циркуляцію крові і сковувати ваші рухи. В такому випадку ви не зможете вільно рухатися, танцювати, а всі ваші думки будуть лише про те, аби швидше прийти додому, зняти коригуючу білизну і вільно видихнути.

Рекомендації при виборі стягуючої білизни

  1. Обирайте таку білизну по своєму розміру. Носите S – беріть S, носите L – беріть L. Правильно підібрані розміри не тільки якісно сховають зайві об’єми, але і подарують вам відчуття впевненості та комфорту.
  2. Вибирайте якісні матеріали, в ідеалі – натуральні. Така білизна буде максимально зручною, якісною та служитиме вам довгі роки, на відміну від дешевої синтетичної.
  3. Звертайте увагу на ступінь фіксації. Їх є 3: слабка, середня і сильна. Для щоденного користування найкраще підходить перший варіант. Він дещо коригує фігуру та зручний при носінні. Середній дасть трохи більше результату, проте ви будете відчувати невеликі стискання. А сильний (жорсткий) варіант підійде тільки для особливих подій. Звісно, він покаже найкращий результат, порівняно з двома попередніми, проте не кожна зможе терпіти сильний тиск на тіло

Як підібрати коригуючу білизну?

 

Де купити коригуючу білизну?

Салон брендової жіночої білизни Bianka пропонує широкий вибір коригуючої білизни. Ви можете підібрати ідеальні стягуючі трусики, шорти, корсети для корекції фігури. А також, крім нижньої білизни, у нас представлені інші категорії жіночого одягу, такі як: купальники, пляжний, домашній і спортивний одяг, колготки, і товари для чоловіків.

Bianka співпрацює із 50 професійними брендами, аби ви могли вибрати найкращий варіант, в залежності від вашої фігури і вподобань. Вибрати лізину можна у шести затишних бутіках у Львові або ж замовити онлайн. На сайті є детальний опис, ціни і фотографії кожної позиції, аби ви могли з легкістю підібрати свій ідеальний комплект.

Додайте у своє життя яскравих барв і впевненості разом із Bianka!

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

Пора задуматься: в чем причина низкого давления

Сб Янв 15 , 2022
Беспричинные головные боли, хроническая усталость, общая слабость — все эти неприятные симптомы могут свидетельствовать о заниженном артериальном давлении. Причины низкого давления На самом деле, гипотония — проблема нешуточная, которая может привести к самым печальным последствиям. К сожалению, зачастую мы не обращаем внимания на тревожные признаки, списывая все на усталость, недосып […]