Ресторан Split у самому серці Львова

Ресторан Split в самом сердце Львова

Львів – одне із найстаріших міст не лише України, а й Європи, популярний туристичний та діловий центри. Щороку сюди приїжджає величезна кількість людей, переслідуючи найрізноманітніші цілі. Незалежно від того, що саме привело їх до міста, кожен з них намагається подивитися всі найцікавіші та найкрасивіші місця Львова, скуштувати місцеву кухню, побувати в найкращих кафе та ресторанах. Обов’язково до свого гастрономічного маршруту потрібно додати ресторан Split, що відкрився відносно недавно, але вже став неймовірно популярним. Місце, про яке можна дізнатися на https://www.split.lviv.ua/restaurant/about-restaurant.html, має високий попит як у мешканців, так і гостей міста.

Концепція ресторану

Не всі зрозуміють, що таке ф’южн. Саме ця концепція лежала в основі ще на етапі задуму, коли автори вирішили відкрити свій заклад. Ресторан Split розташований у самому серці, історичному центрі міста. У відвідувачів є можливість не лише смачно поїсти, а й милуватися старовинною архітектурою, особливою атмосферою старого центру. При цьому в меню переважають страви східної та азійської кухні. З одного боку, це здається якимось дисонансом. Але, з іншого, у цьому полягає одна з основних родзинок закладу.

Особливості

Перше, що привертає увагу, це звичайно ж дизайн самого залу. Це трохи нестандартний стиль, який включає класику, лофт, сучасні напрямки. Але все дуже гармонійно поєднується і створює затишну атмосферу, що дозволяє відпочити, розслабитися. Предмети інтер’єру, що формують дизайн, також потребують особливої ​​уваги. Адже багато хто з них ексклюзивні, виготовлені на замовлення. Але найголовніша особливість ресторану — це все-таки кухня, яка нікого не залишить байдужим. Необов’язково бути затятим фанатом східної та азіатської кухні, щоб відвідати ресторан. Кожен зможе підібрати в меню найсмачнішу для себе страву. Ресторан має власне сховище вина, що дозволяє запропонувати клієнтам розширену винну карту.

Ресторан Split в самом сердце Львова

Що стосується самих страв, то тут можна скуштувати:

  • лобстера;
  • креветки;
  • сибас;
  • дорадо, яку готують за особливими рецептами.

Є страви за строгими класичними рецептами, від шефа та щось оригінальне. Меню постійно оновлюється. У ньому з’являються нові позиції, які нікого не залишать байдужими. До ресторану Split можна прийти просто пообідати, запросити ділового партнера на ланч, дівчину на побачення та не тільки.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Злая или добрая мачеха: как подружиться с детьми мужа от первого брака

Сб Дек 18 , 2021
В сказках часто фигурирует образ злой мачехи, которая оскорбляет, унижает ребенка, запрещает ему веселье и всячески пытается отобрать у него папу. И это создало в обществе стереотип, что мачеха обязательно должна быть плохой. Но что же делать женщинам, которые хотят подружиться с детьми мужа от первого брака? Эксперты уверяют, что […]