Процедура фотоомолодження у Львові

Процедура фотоомолодження у Львові

Фотоомолодження шкіри — це вид косметичної процедури, під час якої видаляють зовнішні дефекти шкіри та вирівнюють її тон. Для цього в нашій приватній клініці використовуємо спеціальний прилад Lumeca з технологією інтенсивного імпульсного світла. Цей пристрій останнього покоління дозволяє швидко і безболісно усунути різні нерівності тону шкіри.

Особливості фотоомолодження

Приватна Клініка Родина Львів проводить процедуру фотоомолодження, яка спрямована на усунення:

  • пігментних плям;
  • веснянок;
  • судинних уражень; серед яких також є поверхневі вени на ногах;
  • постакне — також рекомендовано і пацієнтам віком до 18 років.

Перед початком процедури на проблемну ділянку шкіри наносять гелем-провідником. Далі зону обробляють сотнями спалахів апарату. Процедура триває приблизно 15-20 хвилин. Під час фотоомолодження анестезія не застосовується, а реабілітаційний період після процедури майже відсутній. Також повністю виключена поява опіків на шкірі, тому що наконечник пристрою має охолоджувальну функцію. Негативний вплив на зір також є неможливим, бо перед початком фотоомолодження пацієнт вдягає захисні окуляри.

Перший результат стає помітним через декілька днів після першого сеансу, а через 1-2 тижні ефект проявиться повністю. Повний курс зазвичай складає з 2-3 процедур з інтервалом в 4-6 тижнів, але кількість відвідувань косметолога залежить від типу шкіри, ступені її пошкоджень тощо. Остаточний результат фотоомолодження тримається від 6 місяців до одного року, в залежності від індивідуальних особливостей організму.

Процедура фотоомолодження у Львові

Догляд після процедури та протипоказання

Процес реабілітації практично відсутній, оскільки процедура є безболісною. Протягом двох тижнів після фотоомолодження пацієнту варто утриматися від сонячних ванн, відвідувань солярію та сауни.

Попри безпечність процедури, існує цілий перелік протипоказань до фотоомолодження:

  • цукровий діабет;
  • онкологічні захворювання;
  • порушення згортання крові;
  • проблема із щитоподібною залозою;
  • епілепсія;
  • свіжа засмага;
  • вагітність та період лактації;
  • короткий термін часу після проведення хімічного пілінгу.

Перед початком фотоомолодження необхідно проконсультуватись з лікарем-косметологом, який оцінить стан шкіри і призначить необхідну кількість процедур.
Щоб записатися на консультацію, залишіть заявку на нашому сайті або зателефонуйте за номером, вказаним на сайті.

Loading

Joseph King

Добавить комментарий

Next Post

Интереснейший способ провести досуг

Пн Янв 17 , 2022
Кто желает увлечься таким направлением как моделизм, должен хорошо разбираться, с чем придется иметь дело. Для этого нужно получить максимум информации как про наборы, так и инструменты, которые обязательно понадобятся. Но вначале стоит разобраться, что такое сборные наборы и каких видов они предлагаются производителями. Широкий выбор на https://modeland.com.ua/sbornye-modeli-tankov-sau-plastik/ предстален на […]