Контурна пластика обличчя: особливості та переваги

Контурна пластика обличчя: особливості та переваги

Для того щоб виправити форму обличчя, внести деякі зміни, прибрати ознаки старіння, слід користуватися такою процедурою, як контурна пластика обличчя. Відмінна риса даної методики полягає у тому, що з допомогою спеціального інструменту під шкіру вводять філер. Це дозволяє проводити корекцію форми носа чи вилиць.

У більшості випадків корекцію проводять за допомогою такого препарату, як гіалуронова кислота. Оскільки цей засіб має саме природне походження, ймовірність виникнення проблем чи алергічної реакції знижується на порядок.

У яких випадках може знадобитися контурна пластика?

Найчастіше у клініці https://medestet.clinic/departments/konturna-plastika-oblichchya контурна пластика обличчя проводиться для того, щоб змінити зовнішність, зробити її більш привабливою та цікавою, мати більш молодий вигляд. Досить часто подібний процес реалізується після сорока років, коли форма обличчя починає змінюватися природним чином.

Корекцію виконують здебільшого у таких зонах:

  • Носогубні складки.
  • Вилиці.
  • Підборіддя.
  • Ніс.

Щоб отримати максимально ефективний результат, слід діяти грамотно і відповідально. І дуже важливо правильно вибирати спеціаліста, який зможе провести всі заходи грамотно та правильно.

Контурна пластика обличчя: особливості та переваги

Основні причини популярності контурної пластики

Досить часто ця технологія використовується для того, щоб скоригувати форму окремих частин обличчя. При цьому дуже важливо довіряти цей процес професіоналам клініки естетичної медицини «Medestet», які мають великий досвід. І тут можна розраховувати отримання кількох вагомих переваг.

  1. На те, щоб провести цю процедуру, потрібно трохи часу. При цьому точні терміни визначаються індивідуально, тому що все залежить від стану людини, від потреб та побажань.
  2. Період реабілітації дуже залежить від того, наскільки серйозна процедура виконується. При цьому на спосіб життя, на порядок це практично не впливає.
  3. Ефект, який можна отримати за допомогою контурної пластики, буде тривалим і досить добре вираженим.
  4. Якщо відповідально підійти до цієї процедури, вибору професіонала, можна отримати високоякісний результат.

Контурна пластика обличчя — це ідеальний варіант у випадку, якщо людина хоче виправити деякі недоліки.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Откладывайте бальзам: как побороть сухость губ зимой – эффективные способы

Сб Янв 22 , 2022
Не только бальзам для губ может помочь избавиться от сухости губ и восстановить кожный барьер. Зимой полезными будут и другие эффективные средства. Низкая влага воздуха, мороз, ветер могут привести к сухости, шелушению и трещинкам на губах. Именно в холодные времена года процесс регенерации клеток нарушается. Прежде чем переходить к лечению […]