Хитрощі від дерматологів, які допоможуть вашій шкірі стати здоровішою та молодшою

Усі хочуть гладку шкіру без ознак старіння. І дерматологи найкраще знають, як досягти цієї мети. Тому варто розглянути деякі хитрощі, які експерти у цій галузі роблять щодня, щоб підтримувати свою шкіру в ідеальному стані.

Спіть на шовковій наволочці

Сон на шовковій наволочці може допомогти вам уникнути багатьох неприємностей. Вже після однієї ночі зморшки на вашому обличчі стануть менш помітними. Крім того, засоби для догляду за шкірою, які ви наносите на обличчя перед сном, не вбираються вашою наволочкою, а ефективно досягають своєї мети.

Менше цукру

Дерматологи запевняють, що цукор шкідливий для шкіри. Молекули доданого цукру можуть збільшити колаген, прискорюючи появу зморшок. Звичайно, повністю відмовитись від цукру складно, але навіть пропустивши одну ложку в каві чи чаї, ви вже робите багато хорошого для своєї шкіри.

Завжди захищайте шкіру

На відпочинку в сонячних курортах ми рясно намазуємо сонцезахисний крем на тіло. Але коли навесні з’являються перші промені сонця, ми про це забуваємо. Однак дерматологи запевняють, що незалежно від пори року важливо наносити сонцезахисний крем на обличчя. Адже УФ-випромінювання викликає зморшки та інші проблеми зі шкірою.

Ніякого гарячого душа

Багато хто вважає за краще приймати гарячий душ вранці. Однак гаряча вода викликає вимивання багатьох олій зі шкіри. Крім того, це може прискорити запалення шкіри та спричинити сухість шкіри.

Правильний догляд

Важливо доглядати за шкірою щоранку і ввечері. Вибираючи гель, що очищає, денний крем, нічний крем або сироватку за вашим типом шкіри, ви робите правильний вибір. Підберіть правильний догляд для своєї шкіри, щоб зберегти красу і молодість обличчя на довгі роки.

Loading

Яна Король

Добавить комментарий

Next Post

Диетологи опровергли миф о несовместимости рыбы с молоком

Пт Май 10 , 2024
Нет таких продуктов, которые не совмещаются друг с другом. Популярное заблуждение о правильном питании развеяли врачи-диетологи . Как пояснили специалисты, пищеварительная система человека способна без ущерба переваривать самые разные продукты одновременно. Они отметили, что можно экспериментировать с любыми вкусами, хотя много сочетаний, мягко говоря, любителя. К примеру, украинцам вряд ли понравится […]