Де замовити брендовані чашки з логотипом

Де замовити брендовані чашки з логотипом

Серед рекламної продукції є така, що незмінно користується популярністю – це посуд. Якщо точніше, то брендовані чашки з логотипом, які забезпечують якісний рекламний ефект. У таких виробів є низка особливостей.

Особливості брендованих чашок: інформація для замовника

У ряді випадків для того, щоб нанести логотипи, застосовується як зовнішня поверхня, так і внутрішня, а також дно, ручка виробу. Зображення відрізняється підвищеною стійкістю до будь-яких механічних впливів. Придбати чашки з логотипом – ефективне рішення для просування бізнесу. Такі презенти змушують клієнтів компанії почуватися більш пов’язаними з нею і формують лояльність до фірми.

Чашки екологічні, тому їх можна використовувати часто, скорочуючи витрати компанії за рахунок використання одноразових пластикових стаканчиків. При цьому на сайті asapservice.com.ua можна замовити будь-які чашки з логотипом. Це можна зробити для різних цілей. Наприклад, це можуть бути подарунки клієнтам або діловим партнерам, сувеніри для працівників компанії – для зміцнення корпоративного духу. При цьому подарунок виходить практичним, але його вартість невисока.

Переваги, які отримає компанія-замовник:

  • створення емоційного зв’язку між компанією та клієнтами, оскільки змушують їх згадувати приємні ситуації чи моменти, пов’язані з фірмою;
  • знайомство людей з брендом за першої співпраці;
  • забезпечення більшої видимості компанії чи певного продукту;
  • закріплення популярності серед цільової аудиторії компанії;
  • породження довіри завдяки задоволенню при отриманні чашки подарунок.

Де замовити брендовані чашки з логотипом

Як замовити чашки з логотипом

Насправді, для цього достатньо зробити лише кілька нескладних кроків:

  1. Вибрати той варіант, який сподобався, в каталозі поліграфічної компанії.
  2. Вибрати метод друку, який найбільше підходить. Серед них особливі місця займають сублімація та шовкографія. Варіант нанесення обирається відповідно до матеріалу поверхні (скло, пластик та ін.), кількості подарункових чашок та інших особливостей замовлення.
  3. Надіслати логотип та макет дизайну. Також можна довірити його розробку співробітникам друкарні.
  4. Узгодити обсяги замовлення, а також терміни виготовлення подарункових чашок, вартість одиниці. Слід вибирати друкарню, яка працює з будь-якими видами чашок та тиражами, тому завжди готова запропонувати рішення поставленого завдання, яке буде оптимальним.

Після цього залишиться лише оформити заявку та трохи почекати, перш ніж замовлення буде виконано та чашки готові.

Loading

Николай Лисов

Добавить комментарий

Next Post

Как сделать лифтинг лица через 5 минут - простые и гениальные советы от Виктории Бекхэм

Пн Июл 29 , 2024
Виктория Бекхэм кардинально изменилась со времен группы Spice Girls. Кто не помнит, она была одной из участников коллектива и выступала под псевдонимом Пош Спайс. Тогда о ней часто писали в прессе в отрицательном ключе, журналистам не давал покоя «большой широкий нос» звезды, «свисающие бока» и «кривые зубы» . Выйдя из группы, […]