Site icon kalambus.com

Процедура фотоомолодження у Львові

Процедура фотоомолодження у Львові

Фотоомолодження шкіри — це вид косметичної процедури, під час якої видаляють зовнішні дефекти шкіри та вирівнюють її тон. Для цього в нашій приватній клініці використовуємо спеціальний прилад Lumeca з технологією інтенсивного імпульсного світла. Цей пристрій останнього покоління дозволяє швидко і безболісно усунути різні нерівності тону шкіри.

Особливості фотоомолодження

Приватна Клініка Родина Львів проводить процедуру фотоомолодження, яка спрямована на усунення:

Перед початком процедури на проблемну ділянку шкіри наносять гелем-провідником. Далі зону обробляють сотнями спалахів апарату. Процедура триває приблизно 15-20 хвилин. Під час фотоомолодження анестезія не застосовується, а реабілітаційний період після процедури майже відсутній. Також повністю виключена поява опіків на шкірі, тому що наконечник пристрою має охолоджувальну функцію. Негативний вплив на зір також є неможливим, бо перед початком фотоомолодження пацієнт вдягає захисні окуляри.

Перший результат стає помітним через декілька днів після першого сеансу, а через 1-2 тижні ефект проявиться повністю. Повний курс зазвичай складає з 2-3 процедур з інтервалом в 4-6 тижнів, але кількість відвідувань косметолога залежить від типу шкіри, ступені її пошкоджень тощо. Остаточний результат фотоомолодження тримається від 6 місяців до одного року, в залежності від індивідуальних особливостей організму.

Догляд після процедури та протипоказання

Процес реабілітації практично відсутній, оскільки процедура є безболісною. Протягом двох тижнів після фотоомолодження пацієнту варто утриматися від сонячних ванн, відвідувань солярію та сауни.

Попри безпечність процедури, існує цілий перелік протипоказань до фотоомолодження:

Перед початком фотоомолодження необхідно проконсультуватись з лікарем-косметологом, який оцінить стан шкіри і призначить необхідну кількість процедур.
Щоб записатися на консультацію, залишіть заявку на нашому сайті або зателефонуйте за номером, вказаним на сайті.

Exit mobile version