Site icon kalambus.com

Залізобетонні вироби: особливості, класифікація

Залізобетонні вироби: особливості, класифікація

Збірний будівельний матеріал, який використовується при зведенні різних будівель, називається залізобетонними виробами. ЗБВ складається зі сталі, що пройшла армування і бетону. У комплексі ці два елементи створюють своєрідний моноліт, застосовуваний практично на будь-якому будівництві. Які саме переваги мають такі бетонні вироби, розглянемо далі.

Різновиди

Матеріал має таку класифікацію:

Дізнатися основні характеристики ЗБВ можна за оригінальним маркуванням. Також вироби підрозділяються по марці застосовуваного бетону. Особливості виготовлення Вироби із залізобетону випускаються з дотриманням наступних етапів:

Після проведення стиснення арматури, виріб проходить експертний контроль на відповідність встановленим державою стандартам. Якісний товар отримує супроводжуючу документацію і відправляється на продаж.

 

Переваги

До головних плюсів конструкцій із залізобетону відносять:

Такі вироби можна використовувати навіть у районах з високим рівнем сейсмічної небезпеки. Якщо передусім потрібна надійність споруди — це саме той матеріал, що треба. ЗБВ допомагають скоротити терміни будівництва і при відносно доступній вартості мають масу переваг, перевірених часом.

На основі матеріалів KaskadBeton

Exit mobile version