Site icon kalambus.com

Ресторан Split у самому серці Львова

Ресторан Split в самом сердце Львова

Львів – одне із найстаріших міст не лише України, а й Європи, популярний туристичний та діловий центри. Щороку сюди приїжджає величезна кількість людей, переслідуючи найрізноманітніші цілі. Незалежно від того, що саме привело їх до міста, кожен з них намагається подивитися всі найцікавіші та найкрасивіші місця Львова, скуштувати місцеву кухню, побувати в найкращих кафе та ресторанах. Обов’язково до свого гастрономічного маршруту потрібно додати ресторан Split, що відкрився відносно недавно, але вже став неймовірно популярним. Місце, про яке можна дізнатися на https://www.split.lviv.ua/restaurant/about-restaurant.html, має високий попит як у мешканців, так і гостей міста.

Концепція ресторану

Не всі зрозуміють, що таке ф’южн. Саме ця концепція лежала в основі ще на етапі задуму, коли автори вирішили відкрити свій заклад. Ресторан Split розташований у самому серці, історичному центрі міста. У відвідувачів є можливість не лише смачно поїсти, а й милуватися старовинною архітектурою, особливою атмосферою старого центру. При цьому в меню переважають страви східної та азійської кухні. З одного боку, це здається якимось дисонансом. Але, з іншого, у цьому полягає одна з основних родзинок закладу.

Особливості

Перше, що привертає увагу, це звичайно ж дизайн самого залу. Це трохи нестандартний стиль, який включає класику, лофт, сучасні напрямки. Але все дуже гармонійно поєднується і створює затишну атмосферу, що дозволяє відпочити, розслабитися. Предмети інтер’єру, що формують дизайн, також потребують особливої ​​уваги. Адже багато хто з них ексклюзивні, виготовлені на замовлення. Але найголовніша особливість ресторану — це все-таки кухня, яка нікого не залишить байдужим. Необов’язково бути затятим фанатом східної та азіатської кухні, щоб відвідати ресторан. Кожен зможе підібрати в меню найсмачнішу для себе страву. Ресторан має власне сховище вина, що дозволяє запропонувати клієнтам розширену винну карту.

Що стосується самих страв, то тут можна скуштувати:

Є страви за строгими класичними рецептами, від шефа та щось оригінальне. Меню постійно оновлюється. У ньому з’являються нові позиції, які нікого не залишать байдужими. До ресторану Split можна прийти просто пообідати, запросити ділового партнера на ланч, дівчину на побачення та не тільки.

Exit mobile version