Site icon kalambus.com

Декоративний камін з гіпсу: переваги продукції

Декоративний камін з гіпсу: переваги продукції

Камін з палаючим вогнем – традиційний символ домашнього затишку. Але встановити його в сучасній квартирі заважає відсутність повноцінного димаря та мала площа кімнат. Тому господарі частіше за все обирають альтернативне рішення – встановлюють фальш-камін із зовнішнім порталом із гіпсу. Якщо ви теж давно мріяли про нього, варто на сайті https://ermitagedecor.com.ua/ua/dekorativnye-kaminy-portaly-dlya-kaminov/ вивчити асортимент та вибрати те, що буде до душі.

Чому споживачі обирають декоративний камін із гіпсу

Гіпсову ліпнину, за допомогою якої можна виконати обробку споруди в будь-якому архітектурному стилі, використовують не просто так. Фальш камін із гіпсу чудово виглядає, безпечний, екологічний, випадкові відколи легко відремонтувати. Декоративні каміни з гіпсу – у лідерах за популярністю.

Сучасний фальш-камін виконує безліч функцій:

  1. Обігріває кімнати. Для цього потрібно встановити повноцінну електричну імітацію, яка відрізняється від справжнього каміна лише відсутністю димоходу. У деяких моделях навіть створюється ілюзія полум’я, що горить.
  2. Надає приміщенню стилю. Недаремно камін вважають преміальним елементом декору. Правильно підібране оформлення гіпсового порталу камінної кришки та ніші, встановленої замість топки, підкреслить будь-який стиль – від бароко та рококо до хай-теку та лофта.
  3. Дозволяє швидко оновити дизайн приміщення. Для цього достатньо поміняти фігурки на камінній полиці та вміст камінної ніші. Перед Новим роком та Різдвом фальш-камін можна прикрасити гірляндами або повісити на ньому мішечки для подарунків.
  4. Монтаж фальш-каміна вимагає набагато менше сил, часу та матеріалів порівняно з монтажем газової чи дров’яної моделі. Досвідчена бригада все зробить за день, і вже ввечері можна ставити на гіпсову полицю сувеніри та інші милі дрібниці.

Тому не варто вважати камін суто естетичним елементом інтер’єру – він не лише зовні привабливий, а й корисний.

Де найкраще встановити декоративний камін

За місцем встановлення декоративний камін для квартири може займати центральне місце у кімнаті. Він стає домінантою інтер’єру, навколо якої влаштовується зона живого спілкування з м’якими меблями, часто телевізором. Такі каміни мають великий розмір і відкриту топку, але останнім часом все частіше замінюються камінами закритого типу, що мають більший ККД. Конструкція може бути вбудована в стіну та прислонена, без зв’язку з конструкціями будівлі.

Кутове розташування каміна часто єдине можливе в невеликому приміщенні, поряд з ним поміщають місце відпочинку – крісло з чайним невеликим столиком.

Exit mobile version